13.4.2017. 15:19
0
FK Sarajevo: Nije došlo do promjene odluke, nećemo prodavati ulaznice u Bordo Fan Shopovima
Fudbalski klub Sarajevo gostovat će u subotu, u sklopu 4. kola doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine Željezničaru na Grbavici.

Saopštenje FK Sarajevo prenosimo u cjelosti: 

Ovim putem želimo informisati svoje navijače o tome, da Sarajevo neće vršiti prodaju ulaznica u svojim Bordo Fan Shopovima, obzirom da nije došlo do promjene prvobitne odluke organizatora utakmice o broju ulaznica za naše navijače. 

Fudbalski klub Sarajevo očekivao je pozitivan odgovor na zahtjeve kluba u proteklim danima o povećanju broja ulaznica za naše navijače, kao i o uvjetima ulaska navijača na stadion, svjesni da se fudbal igra zbog navijača, te da sarajevski derbi nije isti bez prisustva navijača oba kluba. 

Također, FK Sarajevo želi istaći potpuno razumijevanje o odluci Udruženja navijača FK Sarajevo o nedolasku na subotnju utakmicu. Želja nam je da budući derbiji proteknu u obostranom fer i sportskom nadmetanju, kako na terenu tako i na tribinama, uz adevaktne uslove za sve navijače i građane, koji žele gledati dva najpoznatija fudbalska kluba u Bosni i Hercegovini, a podsjećamo u mjesecu maju Sarajevo će dočekati Željezničar na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.
 
Ekipi Mehmeda Janjoša, kolektiv Fudbalskog kluba Sarajevo želi mnogo sreće na predstojećoj prvenstvenoj utakmici. BORDO porodica je uz vas. 


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.