13.4.2017. 16:20
1
FK Željezničar nastavio s prodajom ulaznica za gradski derbi
Fudbalski klub Željezničar nastavio je s prodajom ulaznica za gradski derbi protiv Sarajeva, koji se igra u subotu na stadionu Grbavica.

Kako navode iz tog kluba, s obzirom da je iz FK Sarajevo potvrđeno da organiziranog dolaska njihovih navijača neće biti, u prodaju će za navijače Željezničara biti pušten dodatni kontigent ulaznica, a osim toga, ulaz navijača na stadion će biti normalan kao i za svaku drugu utakmicu.

Prodaja će se vršiti u Fan shopu na stadionu Grbavica danas i sutra do 18.00 sati, te na dan utakmice. Cijene ulaznica su - jug pet KM, sjever i istok deset, zapad 'A' 20 i zapad galerija 25 KM, saopćeno je iz FK Željezničar.

'Plavi' u 110. vječiti derbi ulazi kao lider s tri boda prednosti ispred gradskog rivala te s bodom prednosti ispred aktuelnog prvaka Zrinjskog.


(Fena/Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.