16.4.2017. 18:57
0
United uništio Chelsea i potpuno se uključio u borbu za Ligu prvaka
U današnjem susretu između Manchester Uniteda i Chelseaja, Mourinho je sviju iznenadio početnim sastavom, u kojem nije bilo Zlatana Ibrahimovića. Ipak, United je odigrao odličnu utakmicu i uništio Chelsea.

Zbog povrede Curtoisa, na golu Chelseaja je stajao naš Asmir Begović, koji i nije impresionarao predstavom na golu. Tako je primio gol već u sedmoj minuti igre kada je Herrera odlično proigrao Rashforda, koji je bez problema savladao Begovića.

Imao je United još nekoliko jako dobrih prilika, no nedostajala im je završnica, pa se na poluvrijeme otišlo pri rezultatu od 1:0.

U nastavku ista priča, Chelsea se nije mogao sastaviti, što su Đavoli iskoristili. Herrera je uputio šut, koji je pogodio dvojicu igrača tima iz Londona, prevario Begovića i završio iza njegovih leđa.

Ovom pobjedom United se uključio u borbu za Ligu prvaka, dok Chelsea u borbi za titulu prvaka sada ima četiri boda ispred Tottenhama.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.