18.4.2017. 23:01
1
Sjajni Cristiano Ronaldo hat-trickom odveo Real Madrid u polufinale Lige šampiona
Fantastičnu utakmicu večeras smo gledali na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu gdje su revanš meč četvrtfinala Lige prvaka igrali Real Madrid i Bayern Munchen.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Real je slavio u Munchenu sa 1:2, a večeras je rezultat glasio 4:2 za Real Madrid, pa aktuelni prvaci Evrope idu u polufinale.

Poveli su gosti kada je penal u 53. minuti realizovao Poljak, Robert Lewandowski. Real je izjednačio u 76. minuti preko Cristiana Ronalda, ali samo dvije minute kasnije Sergio Ramos postiže autogol za 1:2.

Posao Real Madridu je pomalo olakšan kada je sudija Victor Kasai isključio Vidala u 84. minuti, ali je činjenica da je ranije vrlo lako mogao da isključi i Casemira kod domaćina.

Novi gol za Madriđane u produžecima zabija ponovo Ronaldo, koji je sjajno pogodio na asistenciju Ramosa u 105. minuti. Za 3:2 pogađa fantastični Ronaldo, koji je tako Bayernu u dvije utakmice četvrtfinala zabio čak pet golova.

Konačnih 4:2 nakon potpunog raspada sistema u odbrani Bavaraca postavlja Asensio, dvije minute kasnije.










1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.