29.4.2017. 10:08
0
Nogometaši Radnika dočekuju Sarajevo, Zrinjski gostuje kod Krupe
Utakmice 6. kola nogometne Lige za prvaka i Lige za opstanak na rasporedu su danas i sutra. ?U okviru Lige za prvaka danas se sastaju Krupa i Zrinjski. Mostarska ekipa je kandidat za titulu i bit će pod imperativom da osvoji tri boda.

U drugom meču dana, Radnik će dočekati Sarajevo. Ekipa Mehmeda Janjoša tražit će pobjedu protiv neugodnog domaćina, kako bi zadržala priključak za Željezničarom i Zrinjskim. 

Derbi kola bit će odigran u nedjelju u Tuzli, gdje Sloboda dočekuje lidera na tabeli, sarajevski Željezničar. 

'Plavi'u ovom meču žele popraviti dojam nakon domaćeg poraza od 3:0 u polufinalu Kupa BiH protiv Širokog Brijega, te osvojiti važne bodove kojim bi zadržali prvo mjesto na tabeli Lige za prvaka. 

- Raspored mečeva:
- subota, 29. aprila: 
Krupa - Zrinjski 
Radnik - Sarajevo
- nedjelja, 30. aprila:
Sloboda - Željezničar


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.