5.5.2017. 21:22
0
"Zasluženo smo pobijedili. Iako smo imali još prilika, nisam nezadovoljan"
Trener Sarajeva Mehmed Janjoš zadovoljan je igrom svojih igrača i minimalnom pobjedom nad Slobodom u prvom meču 7. kola Lige za prvaka BiH.

Janjoš je nakon utamice izjavio da je njegov tim "imao problem u vidu jake Slobode".

- Mislim da smo zasluženo pobijedili. Poslije 1:0 smo imali još  prilika, ali nisam nezadovoljan, prava utakmica sa šansama na obje strane. Sloboda je izvanredno vođena i sjajno igraju - rekao je Janjoš.

Strateg Slobode Vlado Jagodić nije nezadovoljan mečom, ali mu je žao zbog poraza.

- Zadovoljan sam zbog mladih igrača, koje sam izveo na ovoj utakmici. Kada primimo rani gol onda je teško, mogli smo biti nokautirani. Poslije 20 minuta smo se digli. Pokušali smo s postavkom igre iznenaditi Sarajevo, htjeli napraviti višak po bočnim  pozicijama. Upozoravao sam igrače da će Sarajevo igrati agresivno od početka. Obje ekipe su imale prilike, i na kraju ne mogu biti nezadovoljan. Čestitam Janjošu i Sarajevu na pobjedi. Ovo što je pozitivno jeste da su mladi igrači dobili priliku - zaključio je Jagodić.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.