5.5.2017. 22:38
0
Tottenham poražen od West Hama, Chelsea već može da počne slaviti novu titulu
U prvoj utakmici 36. kola engleske Premier lige, fudbaleri West Hama su u malom gradskom derbiju pobijedili Tottenham sa 1:0.

Piše: Haris Ahbabović

Chelseaju je sada otvoren put da ovjeri titulu prvaka Engleske nakon ogromnog kiksa Tottenhama kojem je večeras igrala samo pobjeda kako bi ostao u utrci za titulu šampiona Engleske.

Jedini gol na utakmici djelo je Lanzinija iz 65. minute.

Podsjećanja radi, Tottenhama je od titule prošle sezone udaljio upravo Chelsea (još jedan tim iz Londona), a nakon te utakmice Leicester je i zvanično postao prvakom na Otoku.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.