6.5.2017. 11:43
4
Policija istražuje događaj na Koševu: Navijač povrijeđen usljed eksplozije nepoznate naprave
Sinoć je na utakmici između Sarajeva i Slobode došlo do povrede jednog navijača kada mu je pod nogom eksplodirao topovski udar.
Dana 05.05. oko 19:15 sati, obaviještena je Prva PU-PS Centar da je prilikom odigravanja fudbalske utakmice Sarajevo - Sloboda na Sjevernoj tribini stadiona "Asim Ferhatović Hase" došlo do eksplozije nepoznate naprave, usljed čega je povrede zadobio J.E. rođen 1998. godine iz Sarajeva. 

- Ljekarska pomoć ukazana je u Općoj bolnici "Dr. Abdulah Nakaš" gdje su kod istog konstatovane teške tjelesne povrede na lijevom stopalu i isti je zadržan na daljnjem liječenju.

O navedenom je obaviješten Kantonalni tužilac u Sarajevu, a uviđajne radnje po odobrenju istog obavili su policijski službenici MUP-a KS. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja - saopćeno je iz MUP-a KS.

(NAP/Alen Avdić) 
4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.