16.5.2017. 13:25
1
Suspendovan Mehmed Janjoš
Trener FK Sarajevo Mehmed Janjoš suspendovan je za meč protiv Širokog Brijega. Nogometni savez BiH danas je izrekao suspenziju za trenera "bordo kluba" zbog nesportskog ponašanja u meču osmog kola Lige za prvaka između Zrinjskog i Sarajeva, potvrđeno je iz FK Sarajevo.

Podsjećamo, Janjoš je zbog prigovora sudijama isključen iz meča u 21. minuti.

Janjoš će tako propustiti revanš meč finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega na Pecari, ali će ipak voditi "bordo klub" u derbiju protiv Željezničara, prenosi N1.

Sarajevo sutra na Pecari igra uzvratni meč protiv Širokog Brijega u kojem će pokušati nadoknaditi gol zaostatka iz prve utakmice.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.