21.5.2017. 8:25
10
Nakon jučerašnjeg cirkusa u Bijeljini, Dino Begić, Elmir Pilav i Ibrahim Hasanbegović podnijeli ostavke
Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Elvedin Begić, predsjednik Komisije za sudije i suđenje, Ibrahim Hasanbegović, te direktor takmičenja, Elmir Pilav, najavili su da će podnijeti ostavke, prema pisanju Dnevnog Avaza.

Piše: Haris Ahbabović

Ove tri osobe su navodno ponudili ostavke iz moralnih razloga nakon jučerašnje utakmice u Bijeljimi gdje je Zrinjski iz nepostojećeg penala pobijedio u 94. minuti utakmice sa 1:2.

Prema pisanju Avaza, zakazala je i komisija za odabir sudija za 9. kolo Lige za prvaka, s obzirom da su za to kolo izabrane slabije sudije.

Inače, za utorak, 23. maja, ranije je zakazana sjednica Izvršnog odbora NSBiH, na kojoj će, sada sigurno, biti razgovarano i o sudijskim pogreškama sa kraja šampionata.

10
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.