5.6.2017. 10:12
0
Nainggolan provocirao navijače Juventusa: Bili ste na sedmom nebu, gdje ste sad? Ovo vam je za sve uvrede na moj račun
Juventus je ove sezone u Italiji osvojio i prvenstvo i Kup Italije, a u finalu Lige prvaka su izgubili od Reala sa ubjedljivih 4:1.

Jedan od najomraženijih igrača među navijačima Juventusa je Radja Nainggolan, a nakon njegove izjavio o Juventusu u finalu Lige prvaka, mržnja prema njemu bi mogla postati i veća.

“Kakva divna noć. Trenutno sam na opuštanju nakon treninga s reprezentacijom, ali nažalost neki su već na odmorima. Postojimo mi koji smo na oporavku, oni koji su na odmoru i oni koji su na jednodnevnom izletu u Cardiffu. Ovo je za vas Juventusovci. Ovo vam je za sve uvrede na moj račun. Prije tri dana ste bili na sedmom nebu, a gdje ste sad?”

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.