9.6.2017. 10:24
0
Juventus traži najmanje 60 miliona eura za Alexa Sandra
Nogometni prvak Italije Juventus odredio je cijenu za svog lijevog bočnog igrača Alexa Sandra, a ona je između 60 i 70 miliona eura.


Navodno su za sjajnog Brazilca zainteresirani bogati engleski klubovi Manchester City i Chelsea, piše torinski listi 'Tuttosport'.

'Bianconeri' su nogometaša Portu platili 26 miliona eura ljeta 2015. godine a zbog odličnih nastupa njegova cijena na tržištu je znatno porasla.

Alex Sandro, koji ima 26 godina, ugovor sa 'starom damom' ima do juna 2020. godine, ove sezone je u takmičarskim mečevima postigao tri gola i dodao sedam asistencija.

Ove sedmice su mediji pisali da je Chelsea ponudio 40 miliona eura, ali 'Tuttosport' navodi da Juventus neće igrača pustiti za manje od 60 miliona eura, prenosi Football Italia.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.