10.6.2017. 22:41
9
"I ja sam u jednom momentu želio da reagujem. Zašto da dozvolimo da nas biju na našem terenu"
Selektor bh. fudbalske reprezentacije, Mehmed Baždarević, večeras je gostovao na Face televiziji gdje je govorio o sinoćnjoj utakmici.

Piše: Haris Ahbabović

Kada je Senad Hadžifejzović upitao selektora zbog čega Stephan Gilli nije u studio, Baždarević mu je rekao kako se Gilli srami i kako mu je teško zbog svega onoga što se sinoć dogodilo na Bilinom polju.

Podsjećanja radi, nakon verbalnog koškanja Manolasa i Džeke nastala je opšta gužva, a deblji kraj je izvukao jedan fudbaler Grčke kojem je Gilli izbio zub nakon što ga je udario šakom u glavu.

"Samo sam vidio grčke igrače kako dolaze kao bombe kada su se Edin i Manolas posvađali. Stephan dva puta pokušava da sačuva grčkog igrača koji se sprema da nekoga udari, a onda je reagovao iz straha ili odbrane, iako se taj njegov gest ne može pravdatI. I ja sam u jednom momentu želio da reagujem. Zašto da dozvolimo da nas biju na našem terenu, u našoj kući", rekao je Baždarević.

Video: Face TV

 
9
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.