13.6.2017. 20:55
0
Bez novih imena na prvom treningu Slobode
Nogometaši tuzlanske Slobode u predvečernjim satima obavili su prvi trening nakon jučerašnje „prozivke“.
Stručni štab Tuzlaka na čelu s Vladom Jagodićem imao je na raspolaganju svega petnaestak igrača, među kojima nismo vidjeli niti jedno novo ime.

- Ovo je grupa igrača koja jutros nije imala ljekarski pregled. Oni će na preglede ujutro, dok će popodnevni trening imati oni koji danas nisu vježbali. Prvi trening sa svim igračima planiran je u četvrtak od 18 sati - rekao je Jagodić za Fenu. 

Vježbe razgibavanja i trčanja vodio je Jagodićev prvi pomoćnik Amir Spahić, dok su se Mirsad Dedić i Nermin Hasić neposredno uključili u drugi dio treninga.

Jagodić je rekao da je sutra dolazak najavio Haris Mehmedagić, koji bi trebao obaviti razgovore s čelnim ljudima Slobode oko produženja ugovora.

- Volio bih da Mehmedagić ostane, jer je odradio sve što se od njega očekivalo. Dolazak je najavio i Asim Zec, ali se ponovo nije pojavio - rekao je trener Tuzlaka.

Unatoč vrelini, na stadionu Tušanj radilo se bez pogovora i bez zabušavanja.

Od igrača koji su na Jagodićevom popisu nalazi se i Aleksandar Lazevski, koji je voljan ostati na Tušnju.

Međutim, oko dogovora „zateže“ njegov menadžer. Navodno zbog nekih neizmirenih obaveza za koje u klubu kažu da su „tekovina“ bivšeg predsjednika Azmira Husića i s tim usmenim obećanjima sadašnja uprava nema ništa.

Prva interna utakmica na Tušnju zakazana je za subotu, 17. juna, kada će struka testirati nogometaše koji se nalaze na probi i više mlađih igrača, rečeno je Feni.

(Fena/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.