19.6.2017. 17:17
0
"Lično poznajem golmana Božovića. Zeta nije za potcjenjivanje, ali smo za nijansu bolji od njih"
Fudbaleri Željezničara će u prvom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu snage odmjeriti sa crnogorskom Zetom.

Tim s Grbavice nalazi se na Kupresu gdje se pripremaju za predstojeće mečeve.

Nakon što je sarajevski klub saznao protivnika prvog pretkola, trener Željezničara Slavko Petrović izjavio je da je od pet mogućih protivnika, koje je njegova ekipa mogla dobiti, izvukla najjačeg.

- Ekipa Zete je jako mlada, koja ima puno kvalitetnih igrača. Lično poznajem golmana Božovića koji je branio u Videotonu, Partizanu. Radi se o jako kvalitetnom golmanu. Ekipa su koja nije za potcjenjivanje ali ja ipak mislim da smo za nijansu bolji i da možemo do drugog kola - naglasio je strateg 'plavih'.

Prva utakmica je na rasporedu 29. juna u Sarajevu, dok je uzvratni susret sedam dana poslije.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.