28.6.2017. 8:23
0
Chelsea nudi 70 miliona eura za Alexa Sandra
Lijevi bočni nogometaš Juventusa Alex Sandro mogao bi napustiti torinski tim za 70 miliona eura i preseliti se u London te postati član Chelseaja, pišu italijanski mediji.

Kako navodi 'Football Italia', osim 'plavaca' za Brazilca su zainteresirani i bogati klubovi poput Manchester Cityja i Paris Saint-Germaina.

Prošle sedmice, direktor 'stare dame' Beppe Marotta potvrdio je da je klub iz Torina odbio veliku ponudu za nogometaša, ali je objasnio da je politika tima da neće držati nezadovoljne igrače, ali da ga oni ne bi prodali za taj novac.

Alex Sandro, kojeg mnogi stručnjaci smatraju jednim od najboljih lijevim bekova na svijetu, je u Juventus došao 2015. godine iz Porta za 26 miliona eura.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.