28.6.2017. 11:55
0
Safet Sušić kandidat za novog selektora Kosova
Prema pisanju kosovskog portala Telegrafi.com, nekadašnji selektor reprezentacije BiH Safet Sušić mogao bi preuzeti seleciju Kosova, prenosi agencija Patria.
Predsjednik Fudbalskog saveza Kosova Fadil Vokri lično insistira na Papetovom dolasku na mjesto selektora, a iako i Sušić navodno nema ništa protiv toga, problem bi mogao biti oko finansijskog dijela, piše Sport Centar. 

Navodno, aktuelni selektor Albert Bunjaku odlazi nakon kvalifikacija za SP i legendarni Sušić bi mogao biti njegov naslijedik nakon što je prošle sezone u Alanyasporu odlično odradio drugi dio sezone, ostavivši turski klub u društvu najboljih.

(NAP/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.