30.6.2017. 20:15
0
Barcelona dovela prvo ovosezonsko pojačanje
Španjolski nogometni doprvak Barcelona dovela je u petak iz Evertona mladog španjolskog reprezentativca Gerarda Deulofeua koji je tako postao prvo pojačanje katalonskog kluba ovog ljeta.

Premda Barcelona nije priopćila koliko je platila za 21-godišnjeg krilnog igrača, španjolske novine Marca i As navode iznos od 12 milijuna eura. Deulofeu je prošle sezone bio na posudbi u Milanu s kojim je završio na petom mjestu u talijanskom prvenstvu. On je potekao u Barceloni koja je bila zadržala pravo otkupa njegovog ugovora što je sada iskoristila.

 Deulofeu je dosada upisao tri nastupa za A selekciju za koju je zabio jedan gol. Krajem ožujka se istaknuo golom i asistencijom u prijateljskoj utakmici u Parizu gdje je Španjolska slavila sa 2-0.

 Prošle sezone je nastupio za Milan u 31 utakmici i zabio četiri gola uz četiri asistencije.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.