10.7.2017. 21:32
3
Lendrić navijačima: Želim vam da sve ciljeve ispunite i nikada vas neću zaboraviti
Biviši fudbaler Željezničara Ivan Lendrić danas je prošao ljekarski pregled i potpisao trogodišnji ugovor s Lensom.

Nikad neću zaboravit godinu i po dana u gradu Sarajevu i klubu Željezničaru. To je definitivno bio najbolji period mog života. Ko god šta mislio, Sarajevo je moj grad, a Željo moj klub. Htio bih se zahvaliti svima od spremačice do trenera, igrača i uprave. Želim se obratiti i navijačima, hvala vam za ovaj period koji sam proveo u Želji, budite uvijek uz momke kao šta ste i dosad bili. Želim vam da sve ciljeve ispunite i nikada vas neću zaboraviti - izjavio je Lendrić za klupsku stranicu sarajevskog tima.

Lendrić je bio prvi strijelac protekle sezone u Premijer ligi BiH gdje je sa 19 golova predvodio Željezničar do druge pozicije na tabeli.

Ukupno u dresu 'plavih' je odigrao 51 utakmicu, postigao 31 gol i upisao šest asistencija.


(Fena/Admir Oručević)

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.