12.7.2017. 21:00
1
Trener AIK-a: Poštujemo Željezničar, bit će teška bitka
Prva utakmica drugog pretkola Evropske lige igra se sutra u glavnom gradu BiH između Željezničara i švedskog AIK-a.

Šveđani su blagi favoriti u tom susretu, ali tim s Grbavice ima svoju računicu i pokušat će sve učiniti za prolaz u narednu rundu.

Trener AIK-a Rikard Norling istaknuo je danas na konferenciji za medije da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

- Znamo da ćemo igrati protiv dobrog kluba. Imamo poštovanje prema Željezničaru. Znamo da će biti teška bitka u dvije utakmice. Rezultat ovisi o onome što se dogodi na terenu. Teško je reći unaprijed ko je favorit, trebate procijeniti svog protivnika. To je čar svega u ove dvije utakmice - poručio je trener švedskog tima.

Na Grbavici će sutra navečer sigurno biti 'užareno' budući da su ulaznice za zapadnu, južnu i istočnu tribinu sve rasporodane. Tek je ostalo nešto karata za tribinu sjever.

Meč između Željezničara i AIK-a igra se od 20.45 sati, revanš je sedam dana poslije u Štokholmu.


(Fena/Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.