15.7.2017. 22:00
0
Golom Ignjatovića Sloboda na Tušnju pobijedila Mačvu iz Šapca
U posljednjoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva, nogometaši Slobode na Tušnju su pobijedili ekipu srpskog superligaša Mačvu iz Šapca rezultatom 1:0 (1:0).

Jedini gol na utakmici postigao je Aleksandar Ignjatović u 38. minuti, nakon nabacivanja iz kornera Almedina Zilkića.

Prije toga Sloboda je imala dvije izvrsne prilike, najprije u 30. minuti kada je Ismar Tandir pogodio gredu, a nakon toga Anel Husić šutirao je pokraj gola.

Šapčani su najbolju priliku imali u 41. minuti, ali je udarac Miloša Adamović sjajno odbranio vratar domaćih Azir Muminović.

U nastavku susreta treneri su izmijenili veći broj igrača, obje ekipe imale su nekoliko izglednih prilika za gol, ali se rezultat nije mijenjao.

Trener Slobode Vlado Jagodić može biti zadovoljan današnjim izdanjem njegove ekipe u kojem je bilo dosta trčanja, borbenosti i lijepih akcija.

Ovo je bila sedma pripremna utakmica Tuzlaka i treća pobjeda uz četiri neriješena rezultata.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.