18.7.2017. 21:48
0
Visoka pobjeda Rijeke za prolaz u treće pretkolo
Rijeka je u revanš susretu drugog pretkola Lige prvaka s uvjerljivih 5:1 pobijedila velški TNS i s ukupnih 7:1 izborila treće pretkolo Lige prvaka, u kojem će vjerojatno igrati protiv Red Bull Salzburga koji u srijedu na domaćem terenu brani 3:0 iz prve utakmice.

Bunker domaćina dobro se držao sve do kraja prvog poluvremena kada je Florentin Matei pogodio za 1:0. Rijeka je u nastavku u 10 minuta zabila tri gola i riješila pitanje pobjednika: u 54. je golijadu otvorio Gavranović, u 61. Gorgon sjajno pogađa za 3:0, a u 64. Ristovski bježi obrani i postavlja 4:0. Cieslewicz je smanjio na 4:1 u 69., a u 79. Gavranović svojim drugim pogotkom postavlja 5:1.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.