20.7.2017. 20:41
0
Javier Hernandez seli u West Ham
Meksički nogometni reprezentativac i napadač Bayer Leverkusena Javier Hernandez na korak je do potpisivanja ugovora s West Ham Unitedom.
Čelnici Bayera i West Hama postigli su dogovor oko odštete i ukoliko 29-godišnji napadač uspješno prođe liječnički pregled postat će novi član momčadi koju vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Hernandez, koji je poznat pod nadimkom Chicharito, u London dolazi u ponedjeljak kada bi trebao i potpisati ugovor ukoliko sve prođe OK.

Kako prenose engleski mediji West Ham će za meksičkog napadača platiti 13 milijuna eura odštete.

Hernandez je već igrao u Premiershipu, od 2010. do 2015. je bio član Manchester Uniteda, uz jednu sezonu provedenu na posudbi u Real Madridu. U kolovozu 2015. je preselio u Bayer i u dresu 'apotekara' upisao je 76 nastupa i postigao 39 golova. Za ManU je zabio 59 golova u 157 nastupa, dok je u dresu Real Madrida u 33 nastupa zabio devet golova.

Hernandez je najbolji strijelac u povijesti meksičke reprezentacije sa 48 golova.

U idućih nekoliko dana trebao bi se realizirati i transfer Marka Arnautovića iz redova Stoke Cityja u West Ham za 27 milijuna eura.

(Fena/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.