21.7.2017. 22:47
0
Stara dama dovodi novo pojačanje: Bernardeschi od naredne sedmice u Juventusu
Italijanski nogometaš Federico Bernardeschi od naredne sedmice bi trebao biti novo pojačanje Juventusa.

Kako prenosi 'Football Italia', najbolji igrač Fiorentine bi u Torino trebao doputovati u nedjelju navečer, a u ponedjeljak obaviti ljekarske preglede prije potpisivanja ugovora sa 'starom damom'.

'Bianconeri' već duže vrijeme prate 23-godišnjeg svestranog nogometaša, a kako izvještavaju medji na Apeninima, danas su čelnici Juventusa ubijedili rukovodstvo Fiorentine da puste svog najboljeg igrača u ljutog rivala za 40 miliona eura, plus deset posto od moguće buduće prodaje.

Bernardeschi će biti četvrto ovosezonsko pojačanje nakon što je iz Bayern Munchena došao Douglas Costa, iz Arsenala Wojciech Szczęsny i Mattia De Sciglio iz Milana.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.