23.7.2017. 18:31
0
Navijači Lazija nakon dolaska Aleksandra Kolarova u Romu: Kolarov je crv!
Twitter
Twitter
Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov zvanično je postao fudbaler Rome sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor, a on je stigao iz Manchester Cityja.

Ipak, prije nego je prešao u redove Građana, Kolarov je igrao za rimski Lazio, koji je inače ljuti rival Rome.

"Veoma sam sretan što sam došao u Romu, daću 100 odsto svojih mogućnosti. Ciljevi su jasni, samo pobjede", rekao je Kolarov.

Za sedam godina u Man. Cityju osvojio je dvije titule u Premier ligi, dva Liga kupa, FA kup i Superkup, a odigrao je 243 utakmice i postigao 21 gol.

Dolazak Kolarova u Romu izazvao je bijes kod navijača Lazija, koji su na meču protiv SPAL-a istakli transparent "Kolarov je crv".

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.