29.7.2017. 19:32
1
Admir Adžem nakon poraza od Mladosti: Željezničar je klub iz metropole i ne smije sebi ovo dozvoliti
Fudbaleri Mladosti iz Kaknja danas su na domaćem terenu pobijedili sarajevski Željezničar rezultatom 2:1.

Piše: Haris Ahbabović

Mladost je povela već nakon 13 sekundi kada je nakon velike greške odbrane gostiju gol Kjosevskog pogodio Milivoje Lazić.

Mladost je povela sa 2:0 već nakon sedme minute kada je Almir Aganspahić ponovo zatresao mrežu gostiju.

Mladost je u prvom dijelu igrala sjajno, pa je Arežina pogodio prečku, a domaći su također propustili još nekoliko dobrih prilika. 

U drugom poluvremenu Željezničar je krenuo nešto bolje, stvorio nekoliko prilika, a u 84. minuti gol Mladosti pogađa Kemal Osmanković nakon asistencije Zebe.

"Rapravit ćemo kako smo ušli u utakmicu i kako smo sramno odigrali privh 10 minuta ove utakmice. To je naša interna stvar koju ćemo mi probati riješiti. Neke druge stvari mene bole, neću govoriti o suđenju. Željezničar je klub iz metropole, Željezničar je najtrofejniji klub i ne smije sebi ovo dozvoliti", rekao je na kraju utakmice Admir Adžem, trener FK Željezničar.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.