2.8.2017. 13:09
0
Posljednji put na terenu sa Messijem i Suarezom: Neymar se došao oprostiti od saigrača
Neymar je pod povećalom javnosti zbog očekivanog transfera u PSG, a u srijedu se pojavio na treningu Barcelone.

Brazilac je uživao u nekoliko slobodnih dana, posjetio je Kinu zbog sponzorskih obveza, a na povratku u Barcelonu je kratko svratio i u Dubai.

Danas u 9:30 pojavio se na Barcinom treningu, ali se nije dugo zadržao. Svratio je samo kako bi se oprostio od svojih saigrača - posljednji put bio na terenu s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom, a da uz dopuštenje trenera neće trenirati potvrdila je i Barcelona.

Transfer bi trebao biti kompletiran do kraja sedmice, a ako se sve bude odvijalo po planu Neymar će postati najskuplji igrač svijeta. PSG će pokrenuti njegovu klauzulu od 222 miliona eura, on bi trebao imati oko 30 miliona godišnje plate, a zaradit će i njegov otac - njemu bi u ovom transferu trebalo pripasti 40 miliona eura, prenosi Goal.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.