12.8.2017. 15:40
0
Osmanagić nije spreman za cijelu utakmicu
Nakon jučerašnjeg treninga igrača Slobode, koji danas igraju susret 4. kola Premijer lige BiH protiv Viteza, trener Vlado Jagodić je razriješio dilemu vezanu za startni sastav Tuzlaka.

Emir Osmanagić je s nama, ali je još rovit i nije spreman za cijelu utakmicu tako da ću ga koristiti samo ako bude baš potrebno – izjavio je Jagodić za Fenu.

Sloboda je od jučer u karantinu, u okolici Viteza, a među 19 igrača nema Ismara Hairlahovića, Adnana Zukića i Anela Husića, koji su povrijeđeni, dok je Sulejman Krpić kažnjen zbog isključenja na utakmici s Radnikom.

Susret Vitez – Sloboda igra se od 17 sati.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.