15.8.2017. 10:56
0
Navijači Barcelone: Toliko su podigli cijene karata da više nema podrške pravih navijača
Nedjeljni El Clasico je pokazao mnogo toga, od nemoći uprave koja krivnju za poraze svaljuje na pojedince, do jako loše podrške igračima Blaugrane sa tribina Camp Noua.


Upravo to je dovelo do reakcije navijačke grupe "Espai d'Animació" koja je javno izrazila svoje nezadovoljstvo činjenicom da je klub povisio cijene ulaznica do te mjere da sa tribina izostaje podrška "pravih" navijača, što za posljedicu ima scene kao na priloženoj fotografiji.

Naime, ova navijačka skupina okrivljuje upravu za nesrazmjerno povećanje cijena godišnjih ulaznica te ogromnu varijaciju u cijenama ulaznica za različite mečeve u različitim takmičenjima.

Također, iznenađuje podatak da su u jednom trenutku navijači Reala bili glasniji u svom navijanju, što je nezapamćen slučaj kada su u pitanju susreti ove dvije ekipe na Camp Nou, kažu  Espai d'Animació.

Oni smatraju da se klub u pretjeranoj mjeri okrenuo zaradi od ulaznica na račun brojnih turista koji posjećuju katalonsku prijestolnicu, te je svoje obraćanje javnosti zaključio riječima: Za Camp Nou sa Barçinom dušom.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.