16.8.2017. 17:11
0
Blaise Matuidi potpisao za Juventus
Francuski veznjak Blaise Matuidi, dosadašnji igrač pariškog PSG-a, u srijedu bi u Torinu trebao potpisati trogodišnji ugovor sa šesterostrukim talijanskim prvakom Juventusom, pišu talijanski mediji.

Francuski 30-godišnji igrač sredine terena, koji je sakupio 58 nastupa za "Galske pijetlove", trebao bi u Juventusu zarađivati 3,5 milijuna eura godišnje, dok bi Juventus za njegov prijelaz iz PSG-a trebao platiti 20 milijuna eura te određeni iznos u bonusima vezanim za broj nastupa Matuidija za Juventus i klupske rezultate.

Juventus ga je još prošlog ljeta želio dovesti, ali ga je PSG odlučio zadržati kao jednog od neizostavnih igrača u sredini terena. Matuidi je na Parku prinčeva bio punih šest godina, od srpnja 2011. te s PSG-om osvojio četiri naslova prvaka, tri francuska Kupa i četiri Liga kupa.

Matuidi će pojačati konkurenciju u veznom redu europskog doprvaka u kojem su Sami Khedira, Miralem Pjanić i Claudio Marchisio.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.