20.8.2017. 20:12
0
Majstorija Kolarova za pobjedu Rome
Roma je dosta bolje otvorila utakmicu, a Džeko je imao priliku da 'Vučicu' dovede u vodstvo u petoj minuti kada je njegov udarac iz dobre pozicije otišao pored gola.

Imali su gosti iz Rima u 23. minuti novu šansu za gol, ali ovoga puta je neprecizan bio Gregoire Deffrel čiji šut odlazi pored stative gola Atalante. 

Tri minute kasnije uzvratila je Atalanta preko Jasmina Kurtića koji je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali pored gola.  U 31. minuti susreta Roma stiže do vodstva maestralnim pogotkom Aleksandra Kolarova iz slobodnjaka sa 20 metara koji tako postiže svoj prvi gol za 'Vučicu'. 

Gol Kolarova će se ispostaviti i presudnim za pobjedu Rome, jer se do kraja utakmice rezultat nije mijenjao, pa su Rimljani u novu sezonu italijanskog prvenstva ušli najbolje što su mogli, ostvarivši pobjedu na gostujućem terenu, prenosi Sport1.

(Admir Oručević)



 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.