27.8.2017. 11:45
0
Baždarević skratio spisak: Šest fudbalera otpalo
Selektor nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević skratio je spisak igrača na koje će računati za utakmicu protiv Kipra.

Baždarević je nedavno objavio širi spisak fudbalera, a danas ga je skratio. Tako su sa prvobitnog spiska otpali golman Karačić i Burić, te veznjaci Gojak, Krunić i Dino Beširević, kao i napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija, prenosi Avaz.

Tako će protiv Kipra, za naš tim konkurisati sljedeći fudbaleri: golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić i Kenan Pirić. odbrana: Ermin Bičakčić, Ognjen Vranješ, Sead Kolašinac, Edin Cocalić, Toni Šunjić, Jozo Šimunović, Ervin Zukanović i Dario Đumić. vezni red: Senad Lulić, Danijel Milićević, Miralem Pjanić, Gojko Cimirot, Anel Hadžić, Edin Višća, Mato Jajalo i Deni Milošević. napad: Edin Džeko, Armin Hodžić, Riad Bajić, Vedad Ibišević i Kenan Kodro. Okupljanje naših fudbalera je sutra u Nikoziji, a utakmica sa Kiprom je u četvrtak..


(Admir Oručević)


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.