10.9.2017. 17:57
0
Lazio pobijedio Milan sa 4:1
Derbi meč 3. kola Serije A odigrali su danas na Olimpicu Lazio i Milan, a domaći tim je upisao pobjedu rezultatom 4:1.

Na prvi gol se čekalo do 38. minute kada je dosuđen jedanaesterac za Lazio. Siguran izvođač bio je Ciro Immobile, koji je time započeo svoj šou. Četiri minute kasnije, Immobile je povisio rezultat na 2:0, a asitenciju je upisao naš Senad Lulić. 

Immobile je u 48. minuti kompletirao svoj hat-trick, za koji mu je bilo potrebno samo 10 minuta igre, da bi u 50. Luis Alberto nakon sjajne kontre zabio za 4:0. 

Milan je do kraja utakmice uspio stići do smanjenja zaostatka. Montolivo je u 55. minuti postigao počasni gol za Rossonerre i tako postavio konačan rezultat utakmice.

MilanLazio
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.