12.9.2017. 21:00
0
Ronaldo: Želim da se vratim u Englesku
Najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo priznao je na suđenju za utaju poreza da želi da se vrati u Englesku.

Napadač Real Madrida tereti se da je utajio skoro 15 miliona eura poreza, zbog čega je postojala mogućnost da u ljetnjem prelaznom roku napusti “Santjago Bernabeu”.

Portugalac je bio na meti Paris Saint Germaina i bivšeg kluba Manchester Unaiteda, ali je odlučio da ostane u klubu.

Međutim, istraga pod kojom se nalazi, kao i suspenzija od pet utakmica zbog guranja sudije u Superkupu Španije, uticala je da ponovo počne da se koleba.

“Nikada nisam imao problema u Engleskoj, zbog čega želim da se vratim tamo”, rekao je Ronaldo na suđenju. Protiv Cristiana je, na osnovu istrage poreskih zvaničnika, pokrenut postupak da je od 2011. do 2014. godine na Djevičanskim ostrvima sakrio svoje prihode od prodaje prava na svoje fotografije, piše “B92“.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.