17.9.2017. 8:32
1
Musemić smatra da je Sarajevo trebalo pobijediti sa više golova razlike, Sablić krivi sudije za poraz na Koševu
Šef struke Fudbalskog kluba Sarajevo Husref Musemić zadovoljan je igrom svog tima koji je sinoć na stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' u derbiju 8. kola Premijer lige BiH savladao Široki brijeg s 2:0.

Musemić ističe da je Sarajevo slavilo u teškom meču, ali da je pobjeda ''bordo'' tima mogla biti uvjerljivija. 

- Počeli smo meč veoma dobro, a zatim smo pali. U drugom poluvremenu smo igrali dobro i mogli smo ostvariti i uvjerljiviju pobjedu, ali drago mi je što smo obradovali navijače. Svaka naša iduća utakmica je veoma teška i važna s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo - rekao je Musemić. 

Trener Širokog Brijega Goran Sablić smatra da su sudijske odluke uticale na ishod meča. 

- Nismo zaslužili ovakav poraz. Većim dijelom utakmice smo bolje igrali, ali neke sudijske odluke nam nisu išle na ruku. Sudije su pogriješile kod oba pogotka zbog čega smo izgubili - rekao je Sablić nakon meča.

(Fena / Haris Ahbabović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.