20.9.2017. 8:19
0
Još jedna uvjerljiva pobjeda Barcelone: Messi postigao četiri gola
Nogometaši Barcelone i dalje su stopostotni u španjolskom prvenstvu nakon što su u susretu 5. kola s visokih 6:1 na svom terenu porazili Eibar.

Četverostruki strijelac za Katalonce bio je Leo Messi u 20., 59., 62. i 87. minuti, a u listu strijelaca upisali su se i Paulinho u 38. i Denis Suarez u 53. minuti susreta. Jedini gol za Eibar postigao je Sergi Enrich u 57.

U drugoj utakmici igranoj u utorak Valencia je s 5:0 razbila Malagu.

Na ljestvici Primere vodi Barcelona s maksimalnih 15 bodova, druga Seville ima 10, treća Valencia i četvrti Real Sociedad po 9, peti Real Madrid i šesti Atletico Madrid po 8 bodova.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.