24.9.2017. 19:30
0
Portugalsko nogometno prvenstvo: Guimaraes bolji od Maritima
7. kolo portugalske Premiere donijelo je zanimljiv meč u kojem su se sastali Vitoria Guimaraes i Maritimo. Domaćin je slavio rezultatom 2:1.

Strijelci za Guimaraes bili Raphinha u Heldon u 5. i 75. minuti susreta, dok je za goste jedini gol postigao Costa u 14. minutu.

I jedni i drugi susret su završili sa po deset igrača nakon što su isključeni Jubal kod domaćina, a  Zainadine kod gostiju.

Maritimo i pored poraza trenutno zauzima sjajno 4. mjesto na tabeli sa 15 osvojenih bodova, dok Guimaraes na svom kontu ima pet bodova manje i zauzima 7. poziciju.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.