28.9.2017. 22:42
0
Rijeka umalo osvojila bod protiv Milana na San Siru, Partizan u Beogradu vodio 2:0, a na kraju izgubio 3:2
Odigrane su i preostale utakmice večerašnjeg programa 2. kola grupne faze UEFA-ine Europa lige.

Piše: Haris Ahbabović

Milan je na San Siru pobijedio prvaka Hrvatske, Rijeku, sa 3:2. Golove za Milaneze su postigli Silva, Musacchio i Cutrone, dok su Acosty i Elez pogađali za Riječane. Milan je vodio sa 2:0, potom je Rijeka stigla do 2:2, ali je Cutrone donio pobjedu Milanu u posljednjim momentima utakmce.

Austria je u Atini pobijedila AEK sa 2:1. U timu AEK-a svih 90 minuta je odigrao naš reprezentativac, Ognjen Vranješ.

Braga i Istanbul Basaksehir su podijelili bodove odigravši 1:1. Edin Višća je odigrao svih 90 minuta u dresu turskog tima.

Beogradski Partizan je prokockao utakmicu, pošto je izgubio 3:2 od Dynama iz Kijeva, ali je Partizan imao prednost od 2:0. Golove za domaće su postigli Ožegović i Tawamba, dok su za goste pogađali Moraes (dva puta) i Buyalskyy.







0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.