29.9.2017. 10:13
0
Iz Cityja potvrđeno: Aguero će zbog povreda koje je zadobio tokom udesa pauzirati oko dva mjeseca
Napadač engleskog nogometnog velikana Manchester Cityja Argentinac Sergio Aguero ozlijeđen je u prometnoj nesreći u Amsterdamu zbog čega će pauzirati dva mjeseca.

Kako prenose 'otočki' mediji Aguero se vozio u taksiju prema aerodromu kada je vozač izgubio kontrolu i udario u stup kraj ceste. Aguero je u sudaru zaradio prijelom rebara i pauzirat će šest do osam tjedana.

 Za sada nema podataka kako je u nesreći prošao vozač taksija.

 Aguero je u Amsterdamu bio na koncertu kolumbijskog pjevača Maluma.

 Vijest o prometnoj nesreći argentinskog majstora izazvala je šok među navijačima 'Građana', dok se Pepe Guardiola još nije oglasio. City je sjajno ušao u sezonu i nakon šest kola vodi na ljestvici s pet pobjeda i jednim neodlučenim ishodom, te sjajnom razlikom pogodaka 21-2.

 Aguero je u šest nastupa zabio šest golova i vodeći je strijelac lige.

 Ovoga vikenda City očekuje derbi protiv aktualnog prvaka Chelsea.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.