29.9.2017. 20:29
0
Petrović: Riješit ćemo se još jednog igrača, dilema je oko dva imena
Šef stručnog štaba Slobode Slavko Petrović danas je saopćio trojici nogometaša da na njih ne računa u nastavku prvenstvene sezone.

To su Ismar Tandir, Adnan Zukić i Sadžid Fazlić kojima predstoje razgovori s klupskom upravom o tome da li će s njima sporazumno biti raskinut ugovor ili će otići na posudbu u druge klubove.

- Najavio sam da ću se riješiti četvorice igrača i to smo danas uglavnom zvršili. Još jedan će biti odstranjen iz prve ekipe, ali još nisam odlučio ko će to biti, jer je dilema oko dvojice igrača – izjavio je Petrović za Fenu.

Novinarima  je rekao da nije želio sam odlučivati o tome ko ubuduće neće trenirati s prvom ekipom, pa su o tome glasali svi članovi stručnog štaba: Slavko Petrović, Milan Bosanac, Amir Spahić, Nermin Hasić i Edin Ribić i sportski direktor Denis Karić.

Četvrti igrač kome će biti rečeno "adio" najvjerovatnije će se znati nakon narednog treninga. 

- Za Banju Luku putujemo sutra u 12.30 sati, trening je zakazan u 17 sati. Utakmica s Borcem nam je jako važna, a što se sastava tiče, bit će vjerovatno isti kao protiv Željezničara. Jedino još ne znam hoće li moći nastupiti Darko Todorović - kazao je Petrović.

Todorović nije trenirao sedam dana zbog povrede, a tek danas se uključio u trenažni proces. Sutra će se znati koliko u ovom trenutku može pružiti Todorović. 

Na Amera Osmanagića stručni štab svakako ne računa zbog crvenog kartona dobijenog u kupu protiv Azota u Vitkovićima. 

Utakmica Borac – Sloboda igra se u nedjelju od 18 sati.

(Fena/Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.