30.9.2017. 21:53
1
Zrinjski bez većih problema savladao bezidejni Željezničar
FOTO: FK Željezničar
U derbiju 10. kola Premijer lige BiH, aktuelni prvak Zrinjski je slavio protiv Željezničara rezultatom 1:0.

Veći dio prvog poluvremena nismo se pretjerano nagledali fudbala, no pred kraj ovog dijela igra se malo popravila, te je bilo nekoliko dosta dobrih šansi za gol. Prilike su mašili Kajkut i Ramović za Željezničar, Bilbija i Todorović za Zrinjski.

A onda je Bilbija pogodio za vodstvo gostiju, koji je i pred kraj prvog dijela bio u odličnoj poziciji da upiše još jedan gol, no lopta je otišla u ruke Kjosevskom.

U nastavku utakmice, Ramović je imao priliku da izjednači, no lopte je pogodila stativu, a neprecizan je bio i Kajkut, nekoliko minuta kasnije.

Do kraja, igra se malo smirila, te su Plemići utakmicu mirno priveli kraju i upisali nova tri boda, pa sada imaju čak osam bodova više od Željezničara.

(Amila Alijagić)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.