2.10.2017. 11:03
0
Fudbaler Radnika iz Bosanskog Broda fizički napao sudiju D.T. iz Doboja
Fudbalska utakmica između ekipa FK "Borac“ iz Kotorskog i FK "Radnik“ iz Brodskog Polja prekinuta je jučer u mjestu Kotorsko kod Doboja nakon što je igrač FK "Radnik“ B.M. iz Bosanskog Broda fizički napao glavnog sudiju D.T. iz Doboja.

Protiv igrača će Osnovnom sudu Doboj biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog posupka u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, saopćeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

U saopćenju se također dodaje da je u Tesliću uhapšen B.B. iz tog grada, koji je odbivši da se podvrgne alkotestiranju, fizički nasrnuo na policajca, prilikom kontrole saobraćaja u Krajiškoj ulici u Tesliću.

Protiv B.B. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

Iz policije navode i da je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnesen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv D.M. iz Bosanskog Broda, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo zadovoljenje spolnih strasti pred djetetom.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.