2.10.2017. 13:33
0
Željin kadet, Amar Musić, ide na probu u veliki Bayern Munchen
FOTO: FK Zeljeznicar
Kadet FK Željezničar Amar Musić dobio je poziv slavnog minhenskog Bayerna za dolazak na probne treninge, piše agencija Patria.

Amar Musić je rođen 20. januara 2003. godine u Italiji. Iako još uvijek ima pravo nastupa za pionire, Amar od ove sezone nastupa za kadete Plavih.

Prošle godine sa pretponirima Musić je osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Krilni fudbaler će 7. oktobra otputovati u Minhen gdje će trenirati sa pionirskom selekcijom Bayerna.

- Zahvalio bih se na pozivu tako velikom klubu kao što je Bayern. Svi možemo biti ponosni, kako u Omladinskoj školi, tako u klubu i u državi. Ovo je veliki iskorak za našu školu, ali i fudbal u BiH, jer nije mala stvar da naš igrač dobije poziv jednog od tri najorganizovanija kluba u svijetu - kazao je Haris Alihodžić, direktor Omladinske škole FK Željezničar.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.