2.10.2017. 14:45
1
Ide janje ko djeca iz škole: U VIP salonu na stadionu Grbavica Sejo Brajlović iskasapio janje
U okvir 10. kola BH Telecom Premijer lige Željezničar je u subotu na Grbavici snage odmjerio sa mostarskim Zrinjskim. Aktuelni šampion slavio je sa 1:0

Iako navijači Željezničara nisu mogli biti zadovoljni onim što su prikazali njihovi ljubimci na terenu, u VIP salonu na zapadnoj tribini, bilo je i više nego zanimljivo.

Svi prisutni u salonu mogli su svjedočiti mesarskim vještinama koje je za njih prikazao veliki prijatelj kluba Sejo Brajlović, koji je ovom prilikom goste iz Mostara i domaće zvanice počastio pečenjem. 

Kao što se može vidjeti na slikama Sejo je janje za sve pristne "iskasapio" vlastitim rukama.



"Ide janje ko djeca iz škole"...

 

(Admir Oručević)

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.