6.10.2017. 11:57
0
Golčina Sebastiana Rudyja protiv Sjeverne Irske o kojem svi pričaju
Njemačka je 9. kolu skupine C u Belfastu pobijedila Sjevernu Irsku 3-1 upisavši devetu pobjedu uz razliku pogodaka 38-3.

Kolo prije kraja Njemačka vodi s nedostižna 24 boda, Sjeverna Irska je druga sa 19 bodova, Češka je treća sa 12 bodova, Azerbajdžan i Norveška imaju po 10 bodova, a na začelju je San Marino bez bodova.

"Elf" je tako izborio 19. nastup na World Cupu. Jedino nije sudjelovao na prvom SP-u u Urugvaju 1930. i na SP-u u Brazilu 1950. godine, a u Rusiji će braniti naslov prvaka osvojen u Brazilu 2016.

Prvi gol Pancera pravo je remek djelo, a autor ove golčine je Sebastian Rudy. Gol možete pogledati na 01:25. Uživajte!

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.