6.10.2017. 17:57
0
Martinez: BiH je dobra ekipa, znam šta je sposobna učiniti
Selektor nogometne reprezentacije Belgije Roberto Martinez očekuje kompetitivnu utakmicu protiv selekcije Bosne i Hercegovine, iako za njegov tim sutrašnji meč nema rezultatski značaj.
Martinez je na današnjoj konferenciji za medije rekao da za Belgiju sigurno neće igrati Romelu Lukaku i Axel Witsell, te da će rasplet utakmice zavisiti od postavke selekcije Bosne i Hercegovine.

 - BiH je dobra ekipa, znam šta je sposobna učiniti. Činjenica da BiH mora pobijediti sutra može biti prednost za naš tim, ali i ne mora. Bosna i Hercegovina ima veliko iskustvo s pobjeđivanjem na domaćem terenu, a to je pokazala u kvalifikacijama za Brazil. Bio sam u kontaktu s Muhamedom Bešićem i znam koliko ova ekipa može - izjavio je Martinez. 

Dodaje da će Belgija morati biti fokusirana ako želi dobar rezultat.

- Mnogo toga će ovisiti o želji i koncentraciji igrača. Izaći ćemo da odigramo dobar meč koji može poslužiti nekim mlađim igračima za dokazivanje - rekao je Martinez koji nije želio odgovoriti na pitanje koga bi volio vidjeti na svjetskom prvenstvu, Grčku ili BiH.

(Fena/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.