6.10.2017. 18:50
0
Kapiten Belgijanaca: Važno nam je izdržati prvih 20 minuta protiv BiH
“Definitivno je da će BiH napasti jako od početka, ovo je posljednja šansa za njih, očekujemo prvih 15 do 20 minuta jakog tempa koji je važno izdržati”, izjavio je danas na konferenciji za novinare kapiten Belgijanaca Jan Vertonghen.

BiH i Belgija sutra igraju meč na stadionu Grbavica u okviru kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Zmajevi moraju pobijediti žele li ostati u igru za svjetsko.

Selektor Belgije Roberto Martinez novinarima je rekao da još nije siguran koji će od trojice igrača igrati u napadu.

„Ne znam ko će igrati umjesto Lukakua. Imamo tri opcije na toj poziciji: Origija, Batshuayija i Torgena Hazarda“, rekao je Martinez.

"Kako ćemo se mi postaviti u ovom meču, zavisi od toga kako će igrati Bosna i Hercegovina. BiH je dobra ekipa i znam šta je sve ovaj tim spreman da uradi. Mi u ovaj meč možemo pristupiti na nekoliko načina. Možemo igrati i opušteno“, rekao je Martinez.

(Fena/Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.