21.10.2017. 9:15
0
U Liverpoolu kažu da je povrijeđen, dok u Senegalu tvrde da će Sadio Mane igrati za reprezentaciju
Iako je u Liverpoolu službena vijest da je Sadio Mane povrijeđen, u Senegalu opet tvrde da će Mane igrati za nekoliko sedmica u kvalifikacijama za SP za svoj Senegal.

Piše: Haris Ahbabović
 
Mane je početkom mjeseca tokom nastupa za reprezentaciju Senegala povrijedio tetivu i propustio je dvije naredne utakmice koje je odigrao njegov tim sa Anfielda. Uprkos tome, Mane je pozvan u reprezentaciju Senegala za utakmice protiv Južne Afrike, sredinom novembra u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. 

"Ne znam kako selektor Senegala može da zna da će se Mane oporaviti do tada. Ja ne znam. Sadio je još na rehabilitaciji i takva je trenutna situacija. Ako ranije bude spreman, biću sretan, ali to u ovom trenutku niko ne zna i nemam više šta da kažem", rekao je menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.