24.10.2017. 21:20
0
Haris Hajdarević potpisao četverogodišnji ugovor sa Željezničarom
Talentovani veznjak Plavih, Haris Hajdarević, na današnjoj konferenciji za medije potpisao je četverogodišnji ugovor sa FK Željezničar.

Haris Hajdarević je rođen 19. oktobra 1998. godine u Sarajevu. U Omladinsku školu FK Željezničar je stigao 2015. godine, a za prvi tim je debitovao 10. septembra tekuće godine u pobjedi Želje nad Radnikom od 2:0. Fudbal je počeo trenirati u Školi fudbala Novi grad, a potom je igrao i za mlađe selekcije Olimpika.

Haris je danas u Plavom salonu potpisao četverogodišnji ugovor, a nije krio zadovoljstvo i emocije na održanoj konferenciji za medije.

- Zahvalio bih se treneru Adžemu i rukovodstvu Kluba na ukazanoj prilici. Nastavit ću raditi na treninzima, trudit se što više, a sigurno da je ovaj ugovor motiv više za to - kazao je Hajdarević.


(Patria/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.