28.10.2017. 19:52
0
Pipita sa dva gola utišao San Siro
U 11. kolu talijanske Serije A, Juventus je u derbiju na San Siru savladao Milan reultatom 2:0.

Juventus je do vodsta stigao u 23. minuti, a strijelac gola je bio Gonzalo Higuain. Do kraja prvog poluvremena, Milan je imao nekoliko opasnih napada, no nijedan nisu uspjeli pretvoriti u pogodak, te je prvi dio utakmice završen rezultatom od 1:0 za Staru damu.

U nastavku utakmice, Milan je opet krenuo sa napada, no svaki put je izostajala realizacija. To je iskoristio Juventus, koji je u 63. minuti stigao do drugog pogotka, a strijelac je opet bio popularni Pipita.

Do kraja utakmice, bilo je šansi na obje strane, no rezultat se nije mijenjao, te je Stara dama stigla do jako važne pobjede.

Miralem Pjanić je odigrao cijeli meč.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.